Vendégkönyv

Dátum: 2015.04.09

Feladó: Tudod te!

Tárgy: Hürrem altatódala

Kedves tinédzser lányok, akik odavagytok Szulejmánért és ezt az oldalt készítitek, imádlak benneteket. De tényleg. Holnap kérek egy altatódalt! <33

Dátum: 2014.11.30

Feladó: Ivett

Tárgy: Én nagyon szeretem!

Anyukám és én nagyon szeretjük ezt a Sorozatot.A kedvencünk Hürrem.Nagyon vicces Szümbül és Gülaga.
Jó,hogy létre jött ez az oldal én olvasgatni szoktam rajta.
Ivett :)

Dátum: 2015.01.10

Feladó: a szerkesztők

Tárgy: Re:Én nagyon szeretem!

Köszönjük szépen :)

Dátum: 2014.08.19

Feladó: Egy Katalin

Tárgy: én is hozzászólok :)

Nagyon jóóóóó ez az oldal most néztem ezt de még nem olvastam el nagyon semmit csak a szavazatokat és szavaztam is de lesz több idöm elolvasom a cikkeket.
Nagyon jóóó és hogy létre jött hoztad ezt az oldalt biztos lesznek sokan akik ide látogatnak akik szeretik ezt a sorozatot. Gratulálok érte. ÉS további sikereket hozzá.
Üdv:.Kati.

Dátum: 2014.08.21

Feladó: Szerkesztők

Tárgy: Re:én is hozzászólok :)

Köszönjük szépen! :)

Dátum: 2014.09.04

Feladó: Margó

Tárgy: Re:én is hozzászólok :)

Én is nagy Szulejmán rajongó vagyok.Szavazok,és tetszik az oldal:)
gratula
üdv
Margó

Dátum: 2014.07.28

Feladó: IFJ SÁNSÁNDOR FERENCNÉ GYÖRGYI

Tárgy: TETSZÉS NYILVÁNÍTÁS!!!!"...

Jó hogy van ez az OLDAL! "Nagyon SZERETEM ezt a SOROZATOT!..Minden HÉTEN alig várom !!..A SOROZAT FŐHŐSNŐJE HÜRREM..."sorsa" egy kicsit" olyan mintha" az ENYÉM is lenne" bizonyos szempontok ill OKOK alapján!!.....Sok minden hasonló"...mint ami ott" VELE" a TÖRTÉNETBEN lejátszódik!!!...És szerintem az ŐT ÉLETRE keltő MAGYAR HANG adja meg ennek az egésznek azt amiért olyan jó!"..Mert nagyon JÓ ILLIK RÁ a HANG! ..és így" ..SZERETEM...!...A többi SZEREPLŐT is csak hát..Ők valahogy nem annyira fontosak" ...!!..Mint HÜRREM..és SZULEJMÁN!.Az Ő hangja "szintén nagyon jó!..Szeretem hallgatni ahogyan "szinkronizilja a SZULEJMÁNT!!..És ÉLETBEN se annyira CSÚNYA"!..Csak SZÉLHÁMOS!"..De ez már persze" a valóság!!!"..nem a SOROZAT!)..DE szerintem ez "mit sem változtat" a tényeken!!!"..

Dátum: 2014.07.28

Feladó: ifj SÁNDOR FERENCNÉ GYÖRGYI

Tárgy: Re:TETSZÉS NYILVÁNÍTÁS!!!!"...

HALIT ERGENC..."is "elég" Jó" PASI!..DE NEKEM "ott"a SOROZATBAN TETSZIK" csak" SZULEJMÁNKÉNT!..Ahogyan "viselkedik" HÜRREMMEL..ahogyan "kinéz"!..Ésigen...ŐK ..-ketten szerintem "megtestesítik azt az IDEÁLIS FÉRFI..-NŐ kapcsolatot" ahogyan most is" kellene a MAI VILÁGUNKBAN egy FÉRFINAK a nŐ"HÖZ viszonyulni!.....hogy ki mer(t)..állni MINDENKIVEL szemben" a kettejük kapcsolatáért!"..Megvédte"!..MINDENKIVEL szemben!" és hogy" EGYENRANGÚ FÉL" VELE szemben és nem csak egy" egyszerű" ÁGYASA"!!!..vagy csak" egy" RABSZOLGA"...a sok közül!")..hanem...FEL is szabadította!")..FELESÉGÜL is elvette" "dacolva" a HAGYOMÁNYAIKKAL!..az évezredes" MÚLTJUKKAL) ami addig ott" volt!!)...Szóval tényleg nagyon SZERETTE" és mindenben nagyon hallgatott RÁ...!"HÜRREM volt SZÁMÁRA az EGYETLEN NŐ!!!!!..hiába volt még egy jó néhány tucat HÁREMNŐ........ÁGYAS!"...)..NEKI csak...HÜRREM létezett"!!...HŰSÉGES"????)..volt hozzá.....stb.......hiszen sok GYEREKÜK is volt!!....

Dátum: 2014.08.19

Feladó: Szerkesztők

Tárgy: Re:TETSZÉS NYILVÁNÍTÁS!!!!"...

Köszönjük szépen, mi is hasonlóan gondolkodunk!

Dátum: 2014.02.01

Feladó: hanna

Tárgy: tök jó

a legjobban az idézetek és a rajzok tetszettek

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása