Részegen összeverekedtek a Szulejmán sztárjai!

2014.06.21 14:32
Botrányba fulladt a stábbuli

 

ellenfelek

 

Egy hatalmas zártkörű partyval ünnepelték négyéves fordulójukat nem rég a Szulejmán sztárjai. A színészeket és a stábtagokat maga a gyártócég, aTIMS Productions látta vendégül, Ankara egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén, a Hayal Kahvesi-ben.

 

Halit

 

Halit Ergenc és felesége, Bergüzar

A buli jól indult, hiszen mindenki pontosan érkezett, sorra futottak be a menő luxusautók és a sárga taxik. Halit Ergencet testőrein kívül felesége, Bergüzar Korel kísérte el, de a tömegben a szemfüles paparazziknak sikerült lencsevégre kapniuk a széria fekete bárányát, a már hónapok óta nem forgató Okan Yalabikot is, aki konkrétan egy hajléktalan benyomását keltette!

 

OKAN

 

Ibrahim Pasa

Bennfentesek szerint az időnek mintha nyoma sem lett volna az est folyamán. A népszerű török sorozat szereplői annak ellenére, hogy több évet töltöttek együtt, egész este el sem szakadtak egymástól. Folyamatosan beszélgettek, táncoltak mígnem egy hangos veszekedést kapták fel a fejüket az egyik asztaltársaságnál. Ekkor megfagyott a levegő a clubban. Ugyanis a két szépfiú, Aras Bulut (Bayezit herceg) és Mehmet Günsür (Mustafa herceg) régi sérelmeiket felhányva hangosan vitázni kezdett. Az eddig is köztudott volt: a sármos macsók cseppet sem szívlelik egymás társaságát, hiszen már a legelső közös forgatási napjukon összekaptak egy jelmezen.

 

kiterelték

 

Mehmet már egyébként is ittas állapotban érkezett, ugyanis Facebook oldalán posztolt egy képet, egy üveg whiskyvel a kezében… A vendéglátó egységben a két férfi még kollégáik közbeavatkozására sem csillapodott, ösztönösen péppé akarták verni egymást. S mindhiába választották őket szét, Mehmet egy rossz mozdulattal kezet emelt Arasra, ekkor szabadult el a pokol csak igazán.

 

reszegen

 

A balhé után azonnal kivezették őket a szórakozóhelyről, és amikor a pincérek hívni akarták a rendőrséget „Szulejmán” közéjük lépett, s apatigrisként elnézést kért a kellemetlenségért. A történtek olyannyira felzaklatták a helyszínen lévőket, hogy másnap senki nem akart nyilatkozni a sajtónak a részletekről, ahogy maguk a fiúk sem. Utólag viszont kiderült, egy kávé mellett, tiszta fejjel megbeszélték a történteket, s szent a béke közöttük.

Forrás: mosaiconline.com