Nagyon megviselte a színésznőt szerepe

2014.08.18 11:17

Meryem Uzerli csaknem három éven keresztül játszotta Szulejmán kedvenc asszonyát, Hürrem szultánát. Ez idő alatt többször előfordult, hogy jó néhány pluszkiló felszaladt rá, ami komoly gondot jelentett, mert a ruhái, jelmezei alig jöttek fel rá.

 

A színésznő azzal magyarázta a súlyingadozását, hogy a sorozat második és harmadik évada során lelkileg teljesen kikészült, s megesett, ez abban nyilvánult meg, hogy túl sokat evett. Végül - mint ismeretes - ezek a pszichés problémái vezettek oda, hogy váratlanul hátat fordított a Szulejmánnak. Miután Németországban kikezelték a betegségéből, s megszülte kislányát, nagyon hamar újra karcsú lett. Azt, hogy Meryem mostanában lelkileg jól van, az is mutatja, hogy külsőleg is nagyon jól néz ki.

A színésznő a gluténmentes diétára esküszik. Igaz, nem is nagyon tehet mást, ugyanis gluténérzékeny, így jó néhány ételt - főleg olyanokat, amik búzából készültek - nem ehet. Meryem Uzerli rendszeresen posztol ki a közösségi oldalára gluténmentes alapanyagokból való finomságokat, ezzel is példát mutatva, mások hogyan tehetnek szert olyan karcsú alakra, mint amilyen az övé, ha ezt az étrendet tartják.