Kidobta barátnője a Szulejmán sztárját!

2014.08.13 14:05
Burat Özcivik karrierje folyamatosan ível felfelé, hiszen a népszerű török sorozat sztárját már Bali bég szerepe előtt is foglalkoztatta a tévés és divatszakma egyaránt. 
burat1

A Szulejmán szépfiúja azonban az utóbbi időben nem tudott betelni csinos barátnőjével, Ceylannal.burat meg a csaja1

Ám az elmúlt pár hónapban sokkal inkább a barátaival töltötte az időt, mulatott az éjszakákban, s szomszédjai szerint előfordult, hogy több napig elmaradt otthonról. Mint utólag kiderült, a féktelen bulizásokon kívül átverte és megcsalta kedvesét. A történtek egészen 2013 év végére vezethetők vissza, amikor Burat egy külföldi reklámforgatást vállalt el, ami miatt három hétre elhagyta Törökországot.Burat Gilette

A munka során pedig összeszűrte a levet az egyik statiszta lánnyal. Az eddig is köztudott volt: a harminc éves színész nagy nőcsábász hírében áll, de barátnője mindig hűséges volt hozzá, sőt! Egy ominózus estén például, amikor egy orgián kapta párját, két hét mosolyszünettel elintézte a dolgokat. Mostanra viszont annyi feszültség gyűlt össze a barna szépségben, hogy megkérte kedvesét költözzön el a közös háztól, mert nagyon át kell gondolnia, hogyan is folytassák tovább kapcsolatukat.

 

bali bég

 

Bali bég karaktere a legnépszerűbb mellékszereplő a Szulejmánban

Forrás: gecce.com