Férjhez ment a Szulejmán színésznője

2013.12.01 13:53

A Szulejmán sztárja csak nemrég vállalta fel a kapcsolatát Levent Veziroğluval, talán ezért is volt meglepő, hogy Nur Fettahoğlu minap férjhez ment a férfihoz.

A színésznő és üzletember párja, Levent Veziroğlu a férfi lakásán tartotta a fogadást, ahova 70 vendéget hívtak, lényegében a családon kívül csak a legszűkebb baráti kör vehetett részt a rendezvényen. Ennek ellenére az érkező vendégek között jó néhány híresség is megjelent, köztük például a Szulejmán édesanyját alakító Nebahat Çehre, és szultán húgát játszó Selma Ergeç is. A sorozat producere, Timur Savci volt a menyasszony tanúja, ezért ő érkezett elsőként a helyszínre. 


Mindez meglepő fordulat, hiszen sokan úgy tudták, Nur Fettahoğlu nem akarja felvállalni a kapcsolatát Veziroğluval, mivel az elmúlt évben már rengeteg csalódás érte a sztárt. Most azonban több internetes oldalon is azt írták, hogy az üzletemberrel már egy éve randevúzgatott a színésznő. Fettahoğlunak ez a második házassága, és úgy hírlik, az első azért ment tönkre, mert a férje nem akart tőle gyereket