A Szulejmán sztárja nem akarja sokkolni gyermekét

2015.01.03 15:41

A Szulejmán forgatásai befejeződtek. A sorozat főszereplője, Halit Ergenc amiatt aggódik, hogy kisfia, a most négyéves Ali hogyan éli majd meg, ha teljesen megváltozik édesapja külseje. Nem akarja sokkolni gyermekét.

Halit Ergencnek a legfőbb gondot a szakálla jelenti. A szultán a sorozat vége felé már nagyon idős, így egyre hosszabbra növesztették az arcszőrzetét. A most negyvennégy éves színésznek az elmúlt hónapokban már a több mint hetven éves aggastyánt kellett megjelenítenie a képernyőn. A forgatás befejeztével aktuálissá vált a nyiratkozás. A kisfiú szüleinek elárulta, fél, hogy milyen lesz az "új apukája".

Emiatt a szülők felkeresték pszichológus ismerősüket, aki arról világosította fel őket, hogy egy ilyen korú kisgyermek valóban traumaként élheti meg, ha a szüleinek radikálisan megváltozik a külseje. Így a szakember tanácsára Haliték leültek megbeszélni Alival, mi hogyan és legfőképpen miért fog történni. Apa és fia most együtt mennek el a nyiratkozásra, a pszichológus szerint ugyanis jót tesz majd Alinak, hogy látni fogja az egész folyamatot, s nem csak úgy hazaállít egy csupasz képű "ismeretlen".

 

Forrás: STOP/Epizód   |   STOP