A Szulejmán szépsége modern pasira vágyik

2014.08.14 20:04
 
A Szulejmán című filmsorozat szereplője elárulta: készen áll egy új kapcsolatra. Meryem Uzerli továbbra is Berlinben képzeli el az életét kislányával.

Álmai lovagját teljesen korábbi barátja, Can Ates ellentéteként írta le. A színésznő három férfivel is posztolt ki közös képeket a Facebook-oldalára. Állítólag mindegyikkel csak jó barátok.

A producerként és tévés műsorvezetőként dolgozó Patrice Bouedib valószínűleg azért is áll közel Meryemhez, mert ő is félig külföldiként él a német fővárosban.
 
Martin Werthmannról - akiről szintén megosztott közös képeket - Meryem azt írja, már legalább húsz éve az egyik legjobb barátja. A férfi üzletember és galériatulajdonos, a színésznő pedig köztudottan rajong a különböző művészeti ágakért, közös témájuk akad bőven. 

Egy harmadik férfiról annyit tudni, hogy Nielsnek hívják, s a közös képeik alá a színésznő annyi megjegyzést írt, hogy nagyon kellemes volt a vele eltöltött idő. Egyik kommentelője meg is kérdezte, hogy napközben vagy éjszaka volt-e kellemes ez az időtöltés. Ám Meryem Uzerli erre a kérdésre már nem válaszolt. 

Hogy a három fiatalember egyike lesz-e a színésznő új szerelme, az még kérdéses. Amit megosztott a rajongóival az az, hogy a szerelmét egy nagyon nyitott, modern gondolkodású pasiként képzeli el, aki egyenrangú társának tekinti őt, akivel mindent őszintén megbeszélhet.
 
Forrás: stop.hu